Nomineer uw favoriete DNA

Wat vindt u typisch Amsterdams? Wat mag er volgens u niet ontbreken in de Top 750 van alles wat Amsterdam kenmerkt? Nomineer uw favoriete dnamsterdam en wij voegen die toe aan de lijst. 

Zodra de lijst compleet is krijgt bericht dat je op de Top 750 kunt stemmen en zo mee bepalen wat de volgorde wordt. Maar zover zijn we nog niet. Eerst de lijst die u kunt helpen samenstellen. Vul het formulier in en voeg daar eventueel een foto aan toe.

Personen, bedrijven en instellingen kunnen zich ook aanmelden als zij menen dat ze in aanmerking komen voor een nominatie.

Wie of wat wel of niet?

Er bestaan tienduizenden mogelijkheden als DNA van Amsterdam.
Velen zijn geroepen, maar weinigen (totaal 750!) uitverkoren.
Zo zijn er bijvoorbeeld 1252 kroegen in de stad, maar in de Top 750 is er maar plaats voor 14 typisch Amsterdamse cafés. U bepaalt welke dat zijn.
Er zijn 165 grachten. Welke 6 zijn de mooiste?
Wie zijn de meeste markante Amsterdammers? En wie blijft onvergetelijk?
Kortom, wat typeert volgens u de identiteit van de hoofdstad?

Stuur uw suggestie/nominatie en maak kans op fraaie prijzen:

  • Hoofdprijs van € 750
  • Tien prijzen van € 75
  • 75 dnamsterdam goodiebags met cadeaus ter waarde van € 75.
  • 75 boeken 750 redenen om van Amsterdam te houden.

dnamsterdam-elfstedenijs-boekJe hebt in ieder geval recht op een gratis exemplaar van het boek ‘Nooit meer wachten op Elfstedenijs’ met ijsrecepten (en nog veel meer Elfstedentocht informatie). Na ontvangst van je ingevulde formulier ontvang je dat superleuke boek als je de verzendkosten van € 4,75 overmaakt op rekeningnummer NL20INGB0006957470 ten name van De Bookmakers onder vermelding van je adres.

Zo draag je bij aan de viering van Amsterdam 750 jaar en het imago en de ambiance van de stad, want: Amsterdamser wordt het niet!

DNA NOMINATIE

Vul het formulier in met je voorstel. Geef een korte motivatie wat er zo typisch Amsterdams is aan jouw voorstel. Je kunt ook een foto uploaden.

* verplichte velden

(toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pdf)

Tijd tot 1 januari 2025

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)